Avans University е университет по приложни науки, с център в град Бреда, Нидерландия. Поради непрекъснатото си развитие през годините, днес той се помещава в три кампуса като в тях преподават приблизително 1800 професори.

Той създава подходяща атмосфера за всички амбициозни млади хора като поддържа високо ниво на обучение, разполага със способни преподаватели и модерно оборудвани сгради. За това говори и броят на обучаващите се в него студенти - над 21 000, в повече от 40 програми. Според класацията за холандски университети по приложни науки, Avans University заема 1 място седем поредни години, не само като общ профил, но и за бизнес специалности. Това е и една от причините много чуждестранни студенти да избират Avans University, за да продължат образованието си.

Кампус

Университетът разполага с три кампуса, съответно разположени в Бреда, Тилбург и Хертогенбош. И трите негови бази са оборудвани със съвременни технически средства, лекционните зали са модерно обзаведени и пригодени да поемат голям капацитет от студенти. На разположение на студентите са и голяма библиотека, компютърни зали, безжичен интернет навсякъде в сградите, разнообразни спортни съоръжения.

Степени

В Avans University можете да се обучавате в бакалавърска степен с различни специализации. Освен това може да се запишете в подготвителна година или на езикови курсове по английски и холандски език.

Настаняване

В зависимост от местоположението на кампуса, в който ще се обучават студентите, варират и опциите за настаняване. Студентите имат възможност да избират между наемането на стая в общежитията на университета за период не повече от една календарна година или сами да се погрижат да си намерят настаняване. Стаите, които се предлагат в общежитията са лимитиран брой и обикновено се раздават на международните студенти и тези по програми за обмен на учащи се.

Специалности

4-годишни бакалавърски програми на английски език:

  • Финанси и контрол
  • Международен бизнес (в кампус Бреда и в кампус Хертогенбош)
  • Индустриално инжeнерство и мениджмънт в Бреда
  • Науки за околната среда

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com