Нидерландия е водещата страна в областта на управлението на водните ресурси и център на най-съвременните технологии, свързани с водната индустрия в Европа. Тук се предлагат най-актуалните и добре разработени университетски програми по воден мениджмънт.

Wetsus Academy е съвместен проект на на три от най-големите и най-престижни холандски университети - Wageningen University,  University of Twente и  University of Groningen. Трите университета обединяват академичния си потенциал, за да предложат най-добрата, не само в страната, магистърска програма по водни технологии.

Програмата се фокусира върху интердисциплинарния аспект на био и водните технологии и е единствената по своята същност подобна магистратура в Европа, която съчетава изследователска работа с практически занимания. Академията се ползва с подкрепата на холандското министерство на икономиката и най-големите компании в страната, които виждат в нея модерния научен институт, възпитаващ най-добрите кадри за водната индустрия.

Обучението по двегодишната магистърска програма по „Водни технологии“ се провежда в Леуварден - административния, икономически и културен център на холандската провинция Фризланд - най-зеленият район в страната. Градът е сравнително малък (85 000 жители) и се отличава със спокойна и уютна атмосфера за живот. Wetsus Academy поема грижата за настаняването на своите студенти.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com