BHMS Business & Hotel Management School се намира на брега на езерото Люцерн, в сърцето на града. Разположен в Алпите, в традиционен туристически център, BHMS е идеалното място за международните студенти, подготвящи се за предизвикателствата в  променящия се, глобален свят.

Университетът е член на асоциацията на частните бизнес училищата в страната -  Bénédict Switzerland group of schools. Основна цел, на основания през 1972 година университет, е да предоставя успешно висше образование, за хора, мотивирани да се реализират в професионално отношение. Всяка година там се обучават над 15,000 студенти.

В Bénédict Zürich campus, годишно над 8000 студенти изучават езици, разнообразни програми в здравния сектор, информационни технологии и мениджмънт. Над 400 нови студенти, ежегодно, се подготвят за ръководни позиции в бизнеса, управлението и комуникацията в хотелиерския и обслужващия сектор.

Кампус

Университетът разполага с две сгради: учебна сграда и студентска резиденция. 
Университетската сграда се намира в сърцето на града, до централната гара и до Radisson BLU Hotel.
Студентската сграда е само на 15 минути път от университета и е разположена в домакинството на три- звезден хотел. На разположението на студентите са както стаи за настаняване, така и  ресторант, компютърна лаборатория, кухненска лаборатория, и други учебни, оборудвани зали.

Степени

BHMS предлага, в сътрудничество с Robert Gordon University of Aberdeen, UK и City University of Seattle, USA, бакалавърски (Bachelor of Arts), магистърски (MBA) и докторски (PGD) програми.

Настаняване

Студентската резиденция е оборудвана с всякакви удобства, кухни, ресторант, лаборатории и библиотека. Студентите са настанявани в модерно обзаведени двойни стаи, с кабелна телевизия, собствена баня и кухненски кът. Желаещите да живеят самостоятелно имат възможността да се настанят  в единични стаи.
На студентите се полагат три яденета на ден, както и следобедни закуски и вечеря през уикендите и ваканциите. Помислено е дори за вегетарианците, които могат да ползват специално меню.

Специалности:

Hospitality Management, Diploma,

  • Hotel and Hospitality Management , BA
  • Culinary Management, Diploma
  • MBA in Hospitality Management
  • MBA in Global Management
  • PGD Hoapitality Management

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com