Cambridge School of Visual & Performing Arts (CSVPA) е водещо английско частно училище, обучаващо студенти по специалностите изкуство, драма и дизайн.

Кампус

Кампусът на училището се намира в град Кеймбридж, на приблизително 45 минути от Лондон. През 2007 г. е бил напълно реновиран и днес разполага със всякакви удобства, които да улеснят учебния процес. В него има библиотеки, студиа по драма и актьорско майсторство, компютърни зали, 2 музикални студиа, студио по теклстил и мода, студиа по изкуство и дизайн.

Степени

В CSVPA можете да придобиете бакалавърска степен. Освен това се предлагат много добри подготвителни програми и допълнителна квалификация преди започването на магистърска степен.

Настаняване

Училището разполага със собствени общежития, в които се настаняват студентите. Те се намират само на няколко минути разстояние от кампуса. В тях може да намерите всичко необходимо за комфортното си пребиваване по време на обучението. Има единични и двойни, стаи със собствен санитарен възел. На всеки няколко стаи е разпределено общо кухненско пространство и хол.

Специалности

Изкуство и дизайн

  • Подготвителна програма
  • Бакалавър по мода
  • Бакалавър по графичен дизайн
  • Програма за допълнителна квалификация, преди магистърска програма

Драма и актьорско майсторство

  • Подготвителна програма по драма
  • Международна подготвителна програма за студенти с ниско ниво на владеене на английски език

CSVPA е част от групата на училищата на Cambridge Education Group. Училището поддържа малък брой възпитаници, приблизително 150, което дава възможност за отделяне на индивидуално внимание на всеки един. В него преподават изключително опитните и квалифицирани художници, фотографи и дизайнери. След успешно завършване на програмите, студентите от Cambridge School of Visual & Performing Arts продължават обучението си в едни от най-престижните учебни заведения в Англия и Европа като University of the Arts London, Royal Academy of Dramatic Art , Bristol Old Vic, Falmouth, Istituto Marangoni и други.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com