De montfort University заема високи позиции в класациите по много специалности, с отлична локация е, а поредното признание е наградата за 2021 година за "Най-добър университет за кариера и професионално развитите!

Университетът De Montfort Leicester (DMU) е динамична институция с дълга и вдъхновяваща история. Първоначално основан като Лестърското училище по изкуствата през 1870 г., университетът се е развил чрез много превъплъщения, включително Leicester Colleges of Art § Technology и Leicester Polytechnic.

Кампуси и съоръжения

Инвестиция от 136 милиона британски лири в кампуса на De Montfort Leicester (DMU) създаде модерната, вдъхновяваща среда, която студентите заслужават.

Много курсове използват професионално оборудване и студийни пространства за обучението на студентите.

Съчетанието на удобни класни стаи, рецепция и административни офиси, формира перфектното място, където международните студенти да получат подкрепата, от която се нуждаят. Всички съоръжения в кампуса са съвсем близо до студентите, а само на няколко минути пеша се намират кафетата, ресторантите и магазините в центъра на Лестър.

Стипендии

DMU с удоволствие предлага голям брой стипендии за заслуги в помощ на талантливите студенти. Студентите получават стипендиите като отстъпка от учебните си такси за втората година в De Montfort University.

Настаняване

В De Montfort University полагат сериозни усилия да осигурят на студентите си висок стандарт на настаняване. Цялостното преживяване на студентите в университета изисква сигурна и удобна жизнена среда. В тази връзка се предвидени стаи в общежитието на  De Montfort University специално за новите студенти.

Студентите могат да избират между спални със самостоятелни и със споделени бани.

Курсове

Изкуствата, фармацията, обувките, точните науки и архитектурата се преподават в училищата и днес все още се намират в DMU  или като самостоятелни специалности, или като неразделни компоненти на по-съвременни квалификации.

В Университета работят в тясно сътрудничество с индустрията, за да проектират ангажиращи курсове, които ще предоставят на студентите умения и опит, за да ускорят кариерата си и да напреднат на конкурентния пазар на труда. DMU се стреми да изгради това, от което се нуждаят работодателите: готови за работа възпитаници с професионален опит и отраслови умения в автобиографията. Кариерата на студентите е на фокус от първа минута, като стажовете в Обединеното кралство и в чужбина, целенасочено обучение, коучинг и възможности за научни изследвания са част от живота и обучението в DMU.

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com