Университетът по приложни науки Bad Honnef, който се намира близо до Бон, е създаден през недалечната 1998г. Той е акредитирана частна институция, която предлага модерна база и нови подходи в обучението. Bad Honnef е първият университет в Германия, който предлага програми, преподавани изцяло на английски език.

Към момента училището обучава 1600 студенти. Това позволява на преподавателите да обръщат индивидуално внимание на всеки и по този начин да повишават нивото на отделния студент и качеството на обучение в университета като цяло. Тесните контакти, които поддържа с някои от водещите немски компании в различни сфери на индустрията, разширява възможностите на неговите възпитаници за намиране на професионална реализация след завършване.

Кампус

Университетът по приложни науки Bad Honnef разполага с два кампуса. Основният се намира в малкото градче Бат Хонеф, близо до Бон. Той е модерно оборудван и разполага с всички удобства за осигуряване на учебния процес. Бибилиотеката към университета притежава огромни ресурси като 90% от книгите са на английски език. Навсякъде в кампуса студентите могат да ползват безплатен безжичен интернет. Освен това университета разполага с няколко кафетерии, общежитията се намират в самия кампус, което улеснява достъпа на студентите до лекционните зали. Вторият кампус все още е в процес на изграждане и предстои скорошното му отваряне.

Степени

В университета по приложни науки може да придобиете бакалавърска и магистърска степен.

Настаняване

Университетът по приложни науки Bad Honnef разполага със собствена нова и модерно оборудвана база за настаняване. Той гарантира осигуряването на места за всички свои студенти. Университетът разполага с шест общежития. Студентите могат да избират между единични, двойни и тройни стаи, обединени в апартаменти. Всеки апартамент има обща кухня и санитарен възел. Отделно се предлагат и самостоятелни апартаменти със собствена баня и кухня.

Специалности:

Университетът предлага няколко специалности:

Бакалавърски програми:

  • Авиационен мениджмънт
  • Международен мениджмънт
  • Мениджмънт в хотелиертвото
  • Мениджмънт и организация на събития
  • Мениджмънт на туризма
  • Одит и данъчна политика

Магистърски програми:

  • Международен мениджмънт
  • Транспортен мениджмънт

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com