Характеристики на испанското висше образование

Испания е страхотен избор за обучение в чужбина. Страна, чиято нация е родила едни от най-великите художници като Пикасо и Миро, и много други. Ърнест Хемингуей е прекарал голяма част от живота си тук. Много изгнаници от цял свят са предпочитали Испания като пристан. Тя има богата култура, великолепна храна и, разбира се, едни от най-добрите плажове в света.

За прием в университетите или колежите на Испания студентите трябва да подготвят следната информация: академични постижения (успех, стипендии ...); визия за силните им страни (какво мислят за себе си); препоръчителни писма (минимум две); хоби и интереси, познания за Испания; автобиография.

Испанските универистети са уникална комбинация от вековна традиция и модерни технологии. Съществува изключително разнообразие от институции - от доказали се през вековете университети, предлагащи целия класически репертоар от специалности като медицина, право, филологии ... до иновативни институции с множество интердисциплинарни програми.

За да разширят спектъра от възможности за чуждестранните студенти и да задоволят интересите им, много испански университети започнаха да предлагат комбинирани програми с преподаване на английски през първите семестри и дори цели магистърски курсове, разработени изцяло на английски език.

Партньорите на ДАРБИ във Испания:

Други университети в Испания

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com