Характеристики на висшето образование в Нидерландия

Нидерландия е международно ориентирана и иновативна държава в сърцето на Европа. Тя е първата неанглоговоряща страна, коята предлага програми на английски език - над 1 600 общо за холандските университети. Холандското висше образование се ползва със световно признание поради високите си стандарти. Има национална система за регулиране и осигуряване на качествено обучение. Учебните такси тук са в разумни граници, а разходите за пребиваване са скромни в сравнение с тези в Ню Йорк, Лондон и Париж.
Най-важното изискване за чуждестранните студенти е да владеят достатъчно добре английски език. Те трябва да се явят на стандартните тестове TOEFL мин. 80 т. или IELTS 6.0. Изисква се също диплома за средно образование, за да кандидатствате за бакалавърска степен, а за магистърска - бакалавърска степен или еквивалент.
Издръжката в Нидерландия е между 600 и 800 евро на месец, в зависимост от града и личния стандарт на разходи. Тя включва настаняване и ежедневни разноски. Годишната учебна такса се заплаща отделно.

Помощ на ДАРБИ при кандидатстване в Нидерландия

Консултантска къща ДАРБИ, чрез своите опитни консултанти осигурява на кандидат студентите важна помощ в процеса на кандидатстване в желаните университети.Без ограничение на университетите и без оглед на съществуващите партньорства с тях, можете да сте сигурни, че ще получите професионален съвет при избора на специалност и университет - къде е най-подходящо да кандидатствате, съобразно личните си академични характеристики и предпочитания.По време на същинското кандидатствате, след като подборът на университети вече е осъществен,  Вашият консултант има грижата да бъдат подготвени и подадени нужните документи, да бъдат спазени всички срокове и процедури, да Ви разяснява предстоящите стъпки и да Ви насочва в осъществяването наспецифични процедури, като кандидатстване за заеми и стипендии, за настаняване и легализация на документи.

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с консултантите на ДАРБИ

на телефон – 02/988 10 92 /София/,  052/632 001 /Варна/, 0878/ 670 736 /Бургас/, 0879/ 880 781 /Плевен/
на електронен адрес –  uniedu@darbi.eu

Университети, в които има най-много приети студенти с ДАРБИ:

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com